fredag 9 mars 2012

Engagera dig i RFSU Stockholm!

Även om vi givetvis vill att alla som tycker att sexualpolitik och sexualupplysning är intressant och viktigt ska söka sig till oss i internationella gruppen, är vi inte den som är den. Och huvudsaken är ju att alla hittar det forum som passar bäst! Så, här kommer en liten sammanfattning av vad man kan göra:

Våra aktivitetsgrupper är: Kulturgruppen, Vulva-gruppen, Njutningsgruppen, BDSM-gruppen, Poly-grupppen och korpenlaget Love & Peace United som RFSU har tillsammans med Svenska freds. Vi kan varmt rekommendera bloggen "fitt for fight" som drivs av ett gäng från Vulvagruppen, missa inte!

Varje år genomförs även en hel del arrangemang som man kan engagera sig i samband med, som Stockholm Pride, Sexdagarna, World Aids Day och V-day. Vi driver även studiecirklar i Sex- och samlevnad för vuxna som alltid är fulltecknade!

Och sist men inte minst: Varje höst kan du söka till att bli skolinformatör + vi är ständigt aktiva i Colour of Love tillsammans med RFSL och RFSL Ungdom, mer info om det finns HÄR.

Om du blir medlem i RFSU Stockholm får du ett snyggt fylligt nyhetsbrev med all info, men så länge kan du hitta info i kalendariet. Mer information om RFSU:s internationella arbete finns till exempel HÄR hos förbundet.

Hoppas vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar