onsdag 17 oktober 2012

Om varför en blogg är bra och om hur smidigt det är att också använda Facebook

Det blir mycket kommunikation emellanåt. Men det är ju så vi möts, lär och lyfter frågor. Fördelen med bloggen är att det går att skriva längre. Det går helt enkelt att breda ut sig lite, reflektera, fundera och diskutera. Och återge möten, intervjuer och händelser. Därför har vi bloggen, och därför hoppas vi att många ska vilja delta genom att berätta, skriva texter eller mejla tips på sådant vi kan berätta om.

Det tar ju dock lite tid. Text ska skrivas, redigeras och publiceras, gärna tillsammans med bilder. Har du bråttom? Eller tycker du helt enkelt inte om bloggformatet? Då är det tur att Facebook finns! Denna mirakelmedicin av sociala medier som nästan alla använder. Bredden och enkelheten gör det perfekt för att dela information snabbt och enkelt, mellan många personer.

Det finns alltså nu ett par olika sätt att delta och dela med dig på. Den här bloggen är knuten till vårt gemensamma Google-konto, skicka ett mejl till internationella.rfsu@gmail.com om du vill ha inloggning eller hjälp med att publicera artiklar, länkar eller bilder. Annars finns "Internationella gruppen RFSU" på Facebook där vi lite mer internt delar länkar och tips och pratar ihop oss om gruppens arbete. Och så slutligen, det allra enklaste: tryck på gilla-knappen på följande sidor för full uppdatering och möjlighet att möta andra: RFSU, RFSU STOCKHOLM och Låna ut din röst/Lend Your Voice.

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar